Mikkel Lyngholm, Øjenlæge, Ph.d.

 

Mikkel Lyngholm fik sin embedseksamen ved Aarhus Universitet i 2000 og startede sin karriere på forskellige medicinske afdelinger. Herefter uddannede han sig til øjenlæge i Aarhus og Ålborg. Undervejs forskede han i hornhindens stamceller og øjets udvikling og har en sundhedsvidenskabelig ph.d.-grad og forfattet tilhørende videnskabelige artikler.

Han blev specialist i øjensygdomme i 2012 og efterfølgende afdelingslæge ved Øjenafdelingen i Aarhus. Undervejs har har især arbejdet med hornhindens- og nethindens sygdomme, grøn- og grå stær, samt øjenlågskirurgi på specialistniveau. Han har fungeret som overlæge i grå- og grøn stær og øjenlågslidelser, og han har haft ansvaret for akutte øjenlidelser fra 2016-2023. Han har udført mere end 11000 øjenoperationer.

 

 

 

Peter Jeppesen, Øjenlæge, Ph.d.
 

Peter Jeppesen fik sin embedseksamen ved Aarhus Universitet i 1997 og uddannede sig til øjenlæge ved øjenafdeling i Aarhus samtidig med at han forskede i diabetisk øjensygdom og grå stær.

Han har den sundhedsvidenskabelige ph.d. grad og har forfattet mere end 30 artikler.

Han blev specialist i øjensygdomme og afdelingslæge i 2007 ved Øjenafdelingen i Aarhus, hvor han behandlede patienter med grå stær og patienter med nethindesygdomme.
I 2010 blev han overlæge ved Øjenafdelingen i Aarhus med speciale i grå stær kirurgi.
Han har udført mere end 12000 øjenoperationer.

 

Søren Høst Johansen, Uddannelseslæge

Den 11. April 2023 startede vores nye uddannelseslæge Søren. Han kommer fra øjenafdelingen på Aalborg Universitetshospital, hvor han har været i 2,5 år. Han skal være i klinikken i et halvt år.  Tag godt imod ham